Què és el Senderisme?

 

Normes i Consells

 

Àlbum de fotos

 

Inscripcions activitats

 

Enllaços

 

 

QUI SOM?

A PEU PLA - Associació cívica i cultural de Godella.

 • Qui som?
  APEUPLA és una associació privada, sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia, constituïda en Godella l’any 2004.

 • Què volem?
  La finalitat de la nostra associació és el coneixement i la difusió dels valors culturals, el patrimoni, la riquesa natural, la història, etc.. de les comarques valencianes en general i de Godella, el nostre municipi, en particular.
  També desenvolupar aquelles activitats que afavorisquen l’associacionisme, el debat, la reflexió i la participació dels ciutadans, en la vida política , social i cultural del seu municipi i el seu País.
  Contribuir a la normalització de la nostra llengua: el valencià, en tots els àmbits de difusió i comunicació.

 • Què fem?
  L’àmbit d’actuació genèric abasta la realització de totes aquelles activitats de caire cultural, lúdic, esportiu, cívic, artístic, etc. adients amb les finalitats de l’associació. També la col•laboració i participació en activitats d’altres associacions que siguen coincidents amb els objectius i pràctiques de l’APEUPLA.
  Especial importància donem, a la realització de l’activitat de senderisme, amb periodicitat mensual, on es combina la pràctica esportiva i de muntanyisme, amb la vessant didàctica i lúdica, perquè ens permet conèixer i apreciar la riquesa paisatgística, patrimonial, gastronòmica i cultural de les terres valencianes

 • La Junta Directiva
  L’òrgan de representació de l’Associació es denomina Junta Directiva:
  El nostre President és JOAN LLUIS SANCHIS I FORRIOLS.
  El nostre secretari és FRANCESC ARÀNDIGA i LLAUDES
  El nostre tresorer és GENIS RUIZ i MONTESINOS

 • Dades legals:
  El nostre NIF és G-97573976
  APEUPLA està inscrita en el Registre d’Associacions de València, situ a la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, a la secció 1ª amb el número CV-01-037770-V.
  APEUPLA també està inscrita en el Registre municipal d’associacions de Godella.

 •     

      

      

  (Aquests són alguns dels socis i participants en l’activitat de senderisme d’APEUPLA-Godella)